Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید طاها مرقاتی خوئی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه در مورد فیلم‌نامه «مست عشق» و سندهای تاریخی آن هنوز نمی‌توان نظری ارائه کرد، ابراز داشت: فیلم‌نامه فیلم مولانا را تاکنون ندیده‌ام اما یکی از وجوه معنوی و خوب این کار می‌تواند این باشد که بین دو کشور ترکیه و ایران همکاری فرهنگی خوبی اتفاق می‌افتد و این مهم می‌تواند درزمینه‌های دیگر نیز گسترش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سرمایه‌گذاری که ترک‌ها در این زمینه کرده‌اند و در این فیلم هنرمندان ایران شرکت دارند به لحاظ شیوه، کار خوبی است ولی اینکه از جهت مستندات تاریخی تا چه حد است می‌بایست بزرگانی نظیر محمدعلی موحد مولانا پژوه نظر دهند و اکنون نمی‌توان نظر قاطع پیرامون آن مطرح کرد.

لزوم ارتباط معنوی و علمی بین بسطام و خوی

دانشیار رشته حقوق اسلامی در دانشگاه تهران بابیان اینکه بنیاد شمس و مولانا در تهران با همکاری موسسه آرامگاه شمس تبریزی در خوی و دانشگاه‌های تبریز اقدامات و همایش‌هایی را به‌صورت بین‌المللی برگزار می‌کنند، ابراز داشت: اخیراً چهارمین همایش برگزار و طی آن ۱۰۰ مقاله به‌صورت پوستر و سخنرانی عرضه شد و این مهم کار ارزشمندی بود که از کشورهای ترکیه، پاکستان، بنگلادش و غیره اساتیدی حضور داشته و ارائه سخنرانی کردند.

مرقاتی در ادامه تصریح کرد: بنیاد شمس درواقع اتاق فکر اجرائیاتی که در خوی اتفاق می‌افتد است، به‌عنوان‌مثال یکی از کارهای مهمی که بنیاد به انجام رسانده اجرای مسابقه طراحی آرامگاه شمس بود که داوران بزرگی حضور پیدا کردند و اکنون پروژه برگزیده باکمی تغییرات در حال اجرا است.

وی ضمن بیان اینکه بالغ‌بر ۱۰۰ ماه گفتار پیرامون مولانا در بنیاد شمس تبریزی برگزارشده است، افزود: امیدواریم در این ماه گفتارهای دو شهر عرفانی بسطام و شاهرود از یک‌سو و خوی از سوی دیگر بتواند باعث ارتباط معنوی و علمی بیشتری برقرار شود.

عرفان ایران اسلامی موضوع پایان‌نامه دانشجویان

نائب رئیس بنیاد شمس تبریزی در تهران بابیان اینکه گروه بسیاری از دانشجویان موضوع شمس را به‌عنوان پایانه‌نامه یا موضوع تحقیق انتخاب می‌کنند، ابراز داشت: هنوز در ابتدای راه قرار داریم و این مهم می‌طلبد تا گسترده‌تر به آن پرداخته شود اما آن‌طور که شاید و باید به کمال خودش نرسیده است.

مرقاتی اضافه کرد: تلاش شد تا اندیشه‌های شمس و مولانا در قالب عرفان اسلامی ارائه شود و لذا یکی از اساتید به نام دکتر حسن شهرستانی توانست مباحث عرفانی و حدیثی در اشعار مولانا و به طبع آن در مقالات شمس استخراج و عرفان ائمه و اهل‌بیت (ع) با عرفان شمس را نزدیک کند که با توجه به موفقیت‌آمیز بودن موضوع در این زمینه دانشجویان بسیاری کار کرده و مقاله می‌نویسند.

کد خبر 4759538

منبع: مهر

کلیدواژه: بایزید بسطامی شمس تبریزی شهرستان خوی بسطام شاهرود اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر بارش باران ایلام سانحه تصادف گرگان قزوین مشهد شهادت امام رضا ع شهرکرد استانداری سمنان مرز مهران بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۰۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد

فرشاد مهدی‌پور گفت: ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در نبرد با تروریسم داشتند و امنیت امروز مرهون خون شهیدان دو کشوری بوده که بهم آمیخته است.

به گزارش ایسنا، فرشاد مهدی‌پور، رییس هیات ایرانی در دیدار با استاندار کربلا با بیان اینکه دو کشور ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات سابقه درخشانی دارند و همکاری آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: مساله مهم در حوزه فرهنگ میان دو کشور مساله اربعین است که باید یک تصویرسازی جهانی صورت بگیرد. باید تلاش کنیم عشق به امام حسین در جهان هر روز گسترش یابد. خوب نیست و دور از شآن است که دو کشور منتظر روایت رسانه‌ای دیگران باشند. هستند کسانی که دشمنانه می‌خواهند روابط استراتژیک دو کشور را برهم بزنند.

وی ادامه داد: موضوع دیگر این است که ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در نبرد با تروریسم داشتند. امنیت امروز مرهون خون شهیدان دو کشوری است که بهم آمیخته است.

همچنین در این دیدار نصیف الخطابی استاندار کربلا، گفت: دو کشور ایران و عراق یک دشمن مشترک دارند و آن هجمه فرهنگی علیه فرهنگ اسلامی است.

وی افزود: دو مشکل بزرگ داریم؛ اول جنگ نرم و تهاجم فرهنگی و مشکل دوم القای ناامیدی برای دو کشور است و می خواهند القا کنند که ایران و عراق نمی توانند پیشرفت کنند. برای همین نیازمند تعاملات و همکاری‌های رسانه‌ای هستیم. زیارت اربعین بهترین راه مقابله با هجمه‌های دشمن است.

استاندار کربلا عنوان کرد: هر پیشرفتی که در این دو کشور اتفاق می‌افتد باید بازتاب جهانی داشته باشد. دشمنان حتی از داخل می‌خواهند به روابط دو کشور ضربه بزنند.

وی در خاتمه عنوان کرد: حتما باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان دو کشور اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • آیا نفوذ روسیه در قفقاز جنوبی کاهش یافته است؟
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد